WELKOM BIJ LA TARIFA!!

 

La Tarifa is een kralen- en sieraden winkel geïnspireerd op het zuid- spaanse hippie- en surf stadje 'Tarifa' waar historie, natuur, schoonheid en vooral een relaxte vibe samenkomen. Wij vonden hier dé perfecte sfeer voor onze winkel in Hilversum.

Bij La Tarifa proberen we onze bezoekers steeds weer te verrassen, helpen en inspireren met originele materialen, sieraden en accessoires. Of je nu komt met een vraag over zelf sieraden maken, een reparatie, een cadeau zoekt, workshop komt volgen of de mooiste materialen komt uitzoeken om mee aan de slag te gaan, ons gezellige team is geduldig en behulpzaam.

Ons doel is door middel van een ongedwongen en creatieve sfeer, een origineel assortiment en persoonlijke hulp, iedereen blij en geinspireerd de winkel uit te laten gaan. Hierbij maken we gebruik van een inspirerende inrichting, draaien we fijne muziek en pakken we al jullie aankopen mooi in.

Kom langs en ervaar de La Tarifa vibe!  

 

Inmiddels is het La Tarifa team uitgebreid en is onze winkel aan het Wagenmakersplein in het centrum van Hilversum 7 dagen per week geopend! 

Check hier de openingstijden

 

Ook online doen we ons best de 'La Tarifa vibe' te laten terugkomen door middel van een goede service, mooie collecties en het met zorg inpakken en snel versturen van je aankoop. 

Check onze collecties en shop de leukste cadeautjes voor jezelf of iemand anders.

Op werkdagen voor 16:00 besteld is de volgende dag in huis!  

Enjoy!​

 

 

© 2015 - 2024 La Tarifa - Kralen en Sieraden | sitemap | rss