Verzenden

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €2,95

Bij besteding van €50,00 of meer is verzending gratis. 

Uw order wordt na ontvangst van de betaling (voor 16:00 uur) dezelfde dag, en daarna uiterlijk de volgende werkdag verzonden. U krijgt gedurende het bestel- en verzendproces email(s) van La Tarifa met de actuele status en track & trace. Bij aankoop van sieraden zal uw bestelling verpakt worden als een cadeau.

Retouren

Wij hopen uiteraard dat uw aankoop naar wens is, mocht er toch iets niet naar wens zijn;

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Hoe retourneert u een product?

Voorafgaand aan de retourzending stuurt u ons per mail de volgende informatie:
- het bestelnummer
- het product dat u retour stuurt
- reden van retour

Retouradres:

La Tarifa
Wagenmakersplein 1B, 1211 SB, Hilversum

Het product dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn, 'wanneer redelijkerwijs mogelijk' in de originele verpakking verpakt te zijn en in deugdelijke verpakking te worden geretourneerd.

Een retourzending geschiedt op eigen risico. De verzendkosten* zijn voor uw rekening en La Tarifa is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. We adviseren daarom in ieder geval met track & trace te verzenden en het verzendbewijs te bewaren totdat u van ons een retourbevestiging heeft ontvangen. Indien het vermoeden bestaat dat retour gezonden artikelen gebruikt of beschadidigd zijn door koper behouden wij het recht deze artikelen te weigeren

Het aankoopbedrag van het artikel wordt binnen een termijn van 5 werkdagen teruggestort. 

* Als uw originele bestelling boven de €50,- was en u dus geen verzendkosten hebt betaald, is het volgende van toepassing: Is het bedrag van je bestelling na de retourzending nog boven de €50,-, blijft verzending gratis, is het bedrag van uw bestelling na de retourzending minder dan €50,- dan vervalt de gratis verzending. Het verschuldigde bedrag wordt afgetrokken van het bedrag dat over wordt gemaakt.

Onze sieraden zijn veelal handgemaakt van natuurlijke materialen en kunnen hierdoor iets afwijken van getoonde afbeeldingen.

Het is niet mogelijk losse onderdelen (kralen, bedels, etc.) te retourneren.

Online ruilen is helaas niet mogelijk. Als u een andere maat, kleur of product wilt dan graag een nieuwe order plaatsen.

 

 

 

© 2015 - 2020 La Tarifa - Kralen en Sieraden | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel