Verzenden

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €2,95 (sieraden en kralen) of €4,95 (woonaccessoires).

Bij besteding van € 49,99 of meer is verzending gratis. 

Uw order wordt na ontvangst van de betaling (voor 16:00 uur) dezelfde dag (ma-vrij), en daarna uiterlijk de volgende werkdag (ma) verzonden als brievenbuspost (sieraden en kralen) of pakket (woonaccessoires). U krijgt gedurende het bestel- en verzendproces email(s) van La Tarifa met de actuele status en track & trace. Bij aankoop van sieraden zal uw bestelling verpakt worden als een cadeau.

Retourneren

Wij hopen uiteraard dat uw aankoop naar wens is, mocht er toch iets niet naar wens zijn;

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Hoe retourneert u een product?

Voorafgaand aan de retourzending stuurt u ons per mail de volgende informatie:
- het bestelnummer
- het product dat u retour stuurt
- reden van retour

Let op: deze email is noodzakelijk om het retourproces uit te kunnen voeren, retour pakketjes zonder aanmelding of begeleidend schrijven kunnen niet in behandeling genomen worden.

Retouradres:

La Tarifa t.a.v. Retouren
Wagenmakersplein 1B, 1211 SB, Hilversum

Het product dient ongebruikt en onbeschadigd te zijn, 'wanneer redelijkerwijs mogelijk' in de originele verpakking verpakt te zijn en in deugdelijke verpakking te worden geretourneerd. Gebruik een brievenbus doosje en de bijgeleverde "voorzichtig" sticker.

Een retourzending geschiedt op eigen risico. De verzendkosten* zijn voor uw rekening en La Tarifa is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde producten. We adviseren daarom in ieder geval met track & trace te verzenden en het verzendbewijs te bewaren totdat u van ons een retourbevestiging heeft ontvangen. Indien het vermoeden bestaat dat retour gezonden artikelen gebruikt of beschadidigd zijn door koper behouden wij het recht deze artikelen te weigeren

Het aankoopbedrag van het artikel wordt binnen een termijn van 5 werkdagen teruggestort. Let hierbij op dat indien u gebruik maakt van 'Klarna Achteraf Betalen' de financiële afhandeling niet via ons maar via Klarna verloopt. Het kan dus zo zijn dat u met deze betaal optie nog wel verzendkosten verschuldigd bent na het retourneren. 

Onze sieraden zijn veelal handgemaakt van natuurlijke materialen en kunnen hierdoor iets afwijken van getoonde afbeeldingen.

Het is niet mogelijk losse onderdelen (kralen, bedels, etc.) en/ of oulet items te retourneren.

Online ruilen is helaas niet mogelijk. Als u een andere maat, kleur of product wilt dan graag een nieuwe order plaatsen.

 

 

© 2015 - 2024 La Tarifa - Kralen en Sieraden | sitemap | rss